Sponsoren

 

Het organiseren van de spooktocht kost veel geld, wegens aanschaf van materialen en spullen. 

Om de toegankelijkheid voor deelname laagdrempelig te houden streven wij naar een zo laag mogelijke toegangsprijs. Dit weten wij tot nu toe te bereiken met een grote eigen inbreng van vrijwilligers, organisatie en andere betrokkenen. Om toch ieder jaar weer iets spectaculairs te kunnen bieden, wordt er steeds meer geïnvesteerd in apparatuur en materialen, waardoor de kosten jaarlijks toenemen.

Daarom zijn we op zoek naar sponsoren, die middels hun bijdrage de mogelijkheid bieden om de Spooktochten van Winschoten op een steeds hoger niveau te krijgen.

Wilt u, met uw bedrijf of particulier, uw naam verbinden aan de Spooktochten van Winschoten en hiermee publiciteit stimuleren? Wordt sponsor en steun hiermee een lokaal initiatief en word een stimulans in de bevordering van de leefbaarheid in onze regio!

Sponsoring kan op verschillende manieren: Financieel, materieel of in de vorm van een dienst. Neem contact met de organisatie op om te bespreken in welke vorm u een bijdrage kunt leveren. Daar tegenover staat uiteraard de mogelijkheid tot het promoten van uw (bedrijfs)naam door reclame langs de route en het vermelden van uw naam in de diverse media.

 

We horen graag van u om samen te bekijken in welke vorm u de Spooktochten van Winschoten kunt ondersteunen! Stuur een bericht naar spooktochtwinschoten@gmail.com. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op